CatalàCastellano

Segueix-nos:

Estil:
Públic:

Xavier Fàbregas
Del Mig
Cafè TeatreL'escenari Les golfes

Públic:
Familiar, Tots els públics
Estil:
Comèdia, Humor, Teatre
Atrapada a la xarxa

ÚLTIMES FUNCIONS

 
                                       http://www.teatreneu.com/img/global/bt-compra.gif  

 

 

 

 

 

L'Eli està a punt de passar l'última pantalla de l'Ultra Mario Band 4, el videojoc de moda. Per aconseguir-ho s'ha estat dies sencers sense sortir de la seva habitació. Però l'alarma salta i els controladors de la xarxa l'envien dins el món virtual. Personatges de contes de tota la vida li ensenyaran la importància del bon ús d'internet i de les noves tecnologies.
 
Atrapada a la xara parla de l’ús que fan els nens i nenes dels videojocs i les eines d’internet, com són Facebook, Google Maps, Google Traductor o Spotify: Quines possibilitats i avantatges tenen? Quins perills pot comportar fer-ne un mal ús? 

I tot això s’explica amb un llenguatge proper a ells. Hi apareixen personatges de tota la vida una mica tunejats: una Caputxeta vermella fiestera, un flautista d’Hamelín que ha perdut les partitures de la seva cançó... I també d’altres no tant habituals, com un virus informàtic o els agents controladors de la xarxa Mr. Chrome i Mrs. Safari.

És un espectacle per potenciar les relacions humanes davant les relacions virtuals i conscienciar sobre el fet que, la informació que posem a la xarxa, està a l’accés de tothom. 
 
Espectacle recomanat per nens de 6 a 12 anys. 

 

 

Vols afegir un comentari?

 

"La capacidad de reír juntos es el amor" - Francoise Sagan
Josep Gonzalez Desenvolupament web i comunicacio