CatalàCastellano

Segueix-nos:

Estil:
Públic:

Xavier Fàbregas
Del Mig
Cafè TeatreL'escenari Les golfes

Durada:
60 minutos
Idioma:
Castellano
Públic:
Familiar, Tots els públics
Estil:
Gestual, Màgia, Música, Teatre
ZAS!

ÚLTIMES FUNCIONS

                         

                                        http://www.teatreneu.com/img/global/bt-compra.gif   

 

Alguna vegada has volgut tancar els ulls i aparèixer en l'altra punta del món? I si et diguessin que això és possible simplement amb un "ZAS!"?

Als seus 20 anys, Pablo Barán (Magic Pablo) torna al Teatreneu amb la 2a temporada del seu espectacle ZAS!  I ho fa amb un objectiu: reinventar la forma de fer màgia.

La història de ZAS! és un viatge per diferents parts del món, amb un laboratori com a punt de partida. L'espectacle, que compta amb la participació de les ballarines Cristina Vilá i Judit Cómez, aposta per fusionar la màgia amb la dansa donant lloc a un format innovador.

Una escenografia increïble, vestuaris ambientats en diferents països i sorprenents efectes visuals són els elements necessaris per transportar els espectadors a un món de fantasia. Tot això  acompanyat de grans i petites il·lusions que deixaran tothom bocabadat.

No treguis la mirada de l'escenari perquè mai se sap què pot passar... Vine a descobrir amb tota la família aquest fantàstic espectacle i només tú descobriràs què és ZAS! No deixis que t'ho expliquin... 

 

 

Vols afegir un comentari?

Valoració: * * * * *
(18/03/2018) JOAN
Un espectacle molt original combinant musica, ball i molt bona magia. Totalment recomanable. Esperem poder veure nous espectacles del Pablo, es un crack de la magia.
Valoració: * * * * *
(06/02/2017) carol
Hem anat avui amb la meva nena de 5 anys y només començar la funció diu : estic alucinant` Jajajaj i no volia q acabés! A estàs molt divertit!!!ho recomano.
Valoració: * * * * *
(08/01/2017) Silvia
Buenas.
Hoy hemos estado con mi hijo de tres años y el otro de siete. Pensábamos que el pequeño no aguantaría y no ha cerrado la boca de asombro. Simplemente genial.

Veure tots els comentaris

 

 

 

"El poder intelectual de un hombre, se mide por el humor que es capaz de utilizar" - Friedrich Nietzsche
Josep Gonzalez Desenvolupament web i comunicacio