CatalàCastellano

Segueix-nos:

Estil:
Públic:

Xavier Fàbregas
Del Mig
Cafè TeatreL'escenari Les golfes

Durada:
75min
Idioma:
Català
Públic:
Adults
Estil:
Teatre
Els 4 Barres


 

 
  http://www.teatreneu.com/img/global/bt-compra.gif  

  

  

Gaudeix de Els 4 Barres al Teatreneu, un espectacle en format monòlegs de quatre còmics catalans amb una amplia experiència en el món del stand-up. Vine a divertir-te amb ells! 

Humor descabellat, irònic, directe, amb pèls només a la cara i amb molt poca vergonya. Humor de veritat, desde la veritat i fet 100% a Catalunya amb productes de la terra, desde la mel i mató fins a la Ratafia, passant pel suc d'ordi. Sense gluten ni sucres afegits, la dolçor ja ve de sèrie.

Cadascun d’ells té una manera diferent de veure i entendre la vida, el dia a dia i l’humor, però una cosa tenen en comú; Fer riure i fer-ho en la seva llengua, la catalana. Aquests són Els 4 Barres:
 
Toni Cruz, monologuista extremeny establert a Mataró. Us sorprendrà la fluïdesa amb la que domina el català. Això l'ha portat a guanyar-se el càrrec de presentador de l'espectacle.
 
Jordi Carner, còmic rubinenc d’humor purament català, àcid i tendre a la vegada. Un cocktail del que surten centenars d’històries.

David Sas, còmic pallarès i resident a Barcelona desde fa uns anys. Directe, sense pèls a la llengua, ràpid i irònic, no et deixarà respirar amb el seu humor i el seu català tancat del nord de Lleida.

Àngel Miralles, nascut a Sant Adrià del Besòs, amb una llarga carrera teatral, i després com a monologuista, és un còmic gran en tots els sentits. Potència i contundència són les seves armes. 
 

     Ara també pots comprar els teus complements amb l'entrada:  

 ESPECTACLE + CREP o GELAT 

Abans o després de la funció, has d'anar recollir el teu complement:

-La teva crep o gelat a CREPS BARCELONA c/Verdi, 17, a dos minuts del Teatreneu.
 

ESPECTACLE + CONSUMICIÓ + DOS PINXOS DEL XEF

Abans o després de la funció assaboreix la teva consumició (a escollir entre cervesa, vermut o refresc) i acompanya-ho de dos pinxos del xef al mateix local del c/Terol 26   

 

 

Vols afegir un comentari?

Valoració: * * * * *
(22/01/2018) Dolors
Espectacle super divertic, en h´agradat molt. A destacar la cordialitat i amabilitat dels actors al final de l´espectacle.b
Ho recomenarem.

 

 

"El buen humor es la cualidad moral que más necesita el mundo" - Bertrand Russell
Josep Gonzalez Diseñador Web Wordpress