CatalàCastellano

Segueix-nos:

Estil:
Públic:

Xavier Fàbregas
Del Mig
Cafè TeatreL'escenari Les golfes

Alguna vegada has volgut tancar els ulls i aparèixer en l´altra punta del món? I si et diguessin que això és impossible simplement amb un “ZAS!”? Vine a descobrir amb tota la família aquest fantàstic espectacle i només tu descobriràs què és ZAS! Que no t´ho expliquin...

 

Valoració: * * * * *
(18/03/2018) JOAN
Un espectacle molt original combinant musica, ball i molt bona magia. Totalment recomanable. Esperem poder veure nous espectacles del Pablo, es un crack de la magia.
Valoració: * * * * *
(06/02/2017) carol
Hem anat avui amb la meva nena de 5 anys y només començar la funció diu : estic alucinant` Jajajaj i no volia q acabés! A estàs molt divertit!!!ho recomano.
Valoració: * * * * *
(08/01/2017) Silvia
Buenas.
Hoy hemos estado con mi hijo de tres años y el otro de siete. Pensábamos que el pequeño no aguantaría y no ha cerrado la boca de asombro. Simplemente genial.
Valoració: * * * * *
(01/01/2017) Laura
El pasado domingo, fuímos a ver el espectáculo ZAS en el famoso Teatreneu del barrio de Gracia. Fue nuestro primer contacto como família con el mundo de la magia y nos quedamos maravillados con la función. Sólo deciros que a nuestra pequeña de 3 años le fue imposible apartar los ojos del escenario. ZAS es sólo el nombre de una gran aventura original, y llena de ilusión.

TOTALMENTE RECOMENDABLE.
Valoració: * * * * *
(28/12/2016) christian
Holaaa! Els meus fills i jo portem ja uns anys venint a aquest magnífic teatre a veure obres de teatre infantil i espectacles de màgia. I he de dir que el que hem vist avui d, aquest magnífic mag i el seu equip amb les dues noies que l´ajudaven, ha estat PRECIOS. El millor espectacle de màgia que hem vist. Màgia, ball, ambientació, vestits... IMPRESSIONANT! I només té 19 anys aquest mag?? Doncs Enhorabona noi, et mereixes un futur ple d´èxits perquè ho vals. Gràcies també a Teatreneu per apostar sempre pel jovent i la programació infantil. Estem molt contents!! Bravooo. Chapeau!
Valoració: * * * * *
(27/12/2016) Rosa
Me encanta llevar a mis hijas al teatro y sin duda este es uno de los mejores espectáculos que he visto! He ido con mis dos hijas y han salido contentísimas, y no han apartado los ojos del escenario! Muy muy recomendable! No dudéis en ir y disfrutar de un buen espectáculo lleno de magia..
Valoració: * * * * *
(20/12/2016) Clara
Vaig anar a veure aquest espectacle i em vaig quedar al·lucinant!!

Vam anar amb els meus tres fills i s´ho van passar molt bé!! Jo també vaig gaudir moltíssim! Feia temps que no veia un espectacle de màgia tan dinàmic i divertit!!

No ens ho esperàvem!! Ho recomanem molt!!

Dansa, música, diversió, jocs de màgia molt sorprenents...!!

 

 

"Cualquier hecho o idea puede ser vulgarizado y presentado a la luz de lo absurdo" - Dostoyevski
Josep Gonzalez Diseñador Web Wordpress