Teatreneu
Adults
Familiar
Infantil
Comedia
Humor
Improvisació
Magia
Monòlegs
Teatre

Impro-show

Deixa’t sorprendre per les nostres improvisacions, et proposem un espectacle diferent i únic a cada funció, on els assistents tenen molt per aportar, ja que sortim sense guió i necessitem suggeriments de tot tipus, que utilitzarem per anar teixint les nostres històries damunt de l’escenari.

La hora de la verdad

Qué es ?La hora de la verdad?? Una hora en la que vamos a hacerle cosquillas a vuestro circuito neuronal, disparando una respuesta visceral que causa la risa. Todo con chistes, ya que haceros reír con cosquillas, a esta edad y sin conocernos, quedaría un poco raro.

Humor Negra

Asaari Bibang és una còmica, mordaç i trencadora

ImproShow Lover´s Night

Un Impro Show con toque romántico donde, como siempre, el público es guionista y a veces protagonista de locuras amorosas, parejas históricas, encuentros y desencuentros. Ven a desternillarte de risa con las ocurrencias de los actores.

[DES]ENCUENTROS

Un match en Tinder, el consuelo de un amigo, conflictos para pagar una cuenta, las dificultades de una madre soltera, la magia del verano, una relacio?n to?xica, un reencuentro...

El Visionario - Borja Nicolau

Borja Nicolau es EL VISIONARIO. El joven que sintió que 2020 era el momento de dejar su trabajo estable en una multinacional y apostarlo todo a su pasión: la comedia.

Detalls (Màgia d´aprop)

Un espectacle divertit, dinàmic, interactiu i molt participatiu amb el públic . Una màgia tan potent i propera que sens dubte us sorprendrà i us convidarà a viure una experiència única!

Magias para normales

LOS HIJOS

Un home, quatre fills, i tot per fer

Las Bellacas

Las bellacas son un grupo de mujeres que se hicieron amigas después de compartir terapia grupal por mentir compulsivamente.

Aladdí

Aladdí és un noi d’un país llunyà d’orient que es guanya la vida fent malabars al carrer.

AGENCIA MATRIMONIAL: 7D AMOR

Un grup de dones busca parella en un “speed dating”. Totes elles amb un únic objectiu: sortir acompanyades avui de la sala.

Impro Show Summer Edition

Aquest estiu si ets a Barcelona, deixa´t sorprendre amb un Impro Show ben fresquet !!

¿Estamos programados?

Mentalismo psicológico. Vivirás manipulación mental y serás programado.

Furgonologo

No pierdas la ocasión de ir a descubrir este estilo de vida tan particular. Bienvenidas y bienvenidos a FURGONOLOGO: “Una vida en furgoneta”.

Rinxols d?or

La Rínxols d’or és una nena molt aventurera que li agrada anar a descobrir nous paisatges.

MAGIA KIDS

Oblida les teves preocupacions, no importa l’edat que tinguis, i vine a passar una estona inoblidable. Et transportarem a un món màgic i ple de noves il.lusions!