COMPRAR
Idioma: Castellano
Públic: familiar, Tot el públic
Estils: Gestual, Màgia, Música, Teatre

Magic Pablo torna al Teatreneu amb la tercera temporada de ZAS! després de l'èxit assolit a les cartelleres de Madrid i Barcelona. Un espectacle que els crítics qualifiquen com “una nova màgia que no et pots perdre” (Mamaproof.org, 20 Des. 2016) i “genial perquè els nens descobreixin la màgia” (El País, 6 oct. 2017).        


ZAS! 
explica la història d'un viatge per diversos llocs del món amb l’objectiu de trobar algú molt especial. Protagonitzat pel jove mag Pablo Barán, ZAS! aposta per fusionar màgia i dansa en un format inèdit que destaca pel seu caràcter dinàmic i visual.  

L'espectacle, que compta amb la col·laboració de les ballarines Judit Gómez i Cristina Vilá, disposa de sorprenents efectes visuals i vestuaris ambientats en diferents cultures. Una hora de ritme trepidant durant la qual 
transcorren més de trenta il·lusions, sempre acompanyades d'una cuidada posada en escena.  


Més de 40.000 espectadors ja han pogut gaudir de la història que captiva a tota la família. I tu, t'ho perdràs? 

COMENTARIS +

(18/03/2018)
JOAN
Un espectacle molt original combinant musica, ball i molt bona magia. Totalment recomanable. Esperem poder veure nous espectacles del Pablo, es un crack de la magia.
Valoració
(06/02/2017)
carol
Hem anat avui amb la meva nena de 5 anys y només començar la funció diu : estic alucinant` Jajajaj i no volia q acabés! A estàs molt divertit!!!ho recomano.
Valoració
(08/01/2017)
Silvia
Buenas. Hoy hemos estado con mi hijo de tres años y el otro de siete. Pensábamos que el pequeño no aguantaría y no ha cerrado la boca de asombro. Simplemente genial.
Valoració
(01/01/2017)
Laura
El pasado domingo, fuímos a ver el espectáculo ZAS en el famoso Teatreneu del barrio de Gracia. Fue nuestro primer contacto como família con el mundo de la magia y nos quedamos maravillados con la función. Sólo deciros que a nuestra pequeña de 3 años le fue imposible apartar los ojos del escenario. ZAS es sólo el nombre de una gran aventura original, y llena de ilusión. TOTALMENTE RECOMENDABLE.
Valoració
(28/12/2016)
christian
Holaaa! Els meus fills i jo portem ja uns anys venint a aquest magnífic teatre a veure obres de teatre infantil i espectacles de màgia. I he de dir que el que hem vist avui d, aquest magnífic mag i el seu equip amb les dues noies que l´ajudaven, ha estat PRECIOS. El millor espectacle de màgia que hem vist. Màgia, ball, ambientació, vestits... IMPRESSIONANT! I només té 19 anys aquest mag?? Doncs Enhorabona noi, et mereixes un futur ple d´èxits perquè ho vals. Gràcies també a Teatreneu per apostar sempre pel jovent i la programació infantil. Estem molt contents!! Bravooo. Chapeau!
Valoració
(27/12/2016)
Rosa
Me encanta llevar a mis hijas al teatro y sin duda este es uno de los mejores espectáculos que he visto! He ido con mis dos hijas y han salido contentísimas, y no han apartado los ojos del escenario! Muy muy recomendable! No dudéis en ir y disfrutar de un buen espectáculo lleno de magia..
Valoració
(20/12/2016)
Clara
Vaig anar a veure aquest espectacle i em vaig quedar al·lucinant!! Vam anar amb els meus tres fills i s´ho van passar molt bé!! Jo també vaig gaudir moltíssim! Feia temps que no veia un espectacle de màgia tan dinàmic i divertit!! No ens ho esperàvem!! Ho recomanem molt!! Dansa, música, diversió, jocs de màgia molt sorprenents...!!
Valoració

Expandir