QUI SOM

Des de l'any 1988 el Teatreneu treballa per a la difusió de les arts escèniques a la nostra ciutat.

Després de 13 anys programant d'una forma convencional, El Teatreneu va iniciar un canvi radical que l'ha portat a ser un dels teatres més populars de la ciutat, que va passar de tenir una sola sala a les tres actuals, amb una important reforma de les instal•lacions. Però el canvi realment innovador ha estat a la gestió. Una nova manera de programar on és el públic qui determina la durada dels muntatges i en demanda els continguts.

Un nou teatre multisales amb multiprogramació. Tota una revolució al sector.

D'aquesta manera el Teatreneu pot oferir més de 30 espectacles diferents a la setmana, obrint-se a totes les arts escèniques i encabint totes les arts parateatrals.

Al Teatreneu hi trobareu de forma estable espectacles de teatre, improvisació, monòlegs, màgia, varietats, dansa, música i teatre familiar. Amb la seva innovadora proposta vol acostar a tots els públics el món del teatre i cada setmana esdevé punt de trobada de milers d'espectadors que aposten per una nova manera de gaudir del teatre amb preus raonables i qualitat.

L'altre compromís del Teatreneu és el d'oferir un lloc als creadors i artistes, una democratització de la producció on la qualitat dels muntatges es sobreposa a les exigències econòmiques dels circuits convencionals. Un escenari on trobareu les primeres figures de l'escena i els nous valors emergents.

El Teatreneu manté obertes les seves portes tots els mesos de l'any, amb més de 1.300 funcions programades per a tu.


Responsive image
CONTACTE

c/terol 26
vila de Gràcia
08012 Barcelona
L3 Fontana
L4 Joanic
FF.CC Gracia
6, 7, 14, 22, 37, 41
Nit Bus N2, N8, N9