Públic: Tot el públic
COMPRAR

LA PLUJA D'UN DIA ESPECIAL és la nova proposta artística d'Àlex Pérez. És un viatge que ens porta a recórrer els últims anys de la vida del cantautor però no per reviure la vida de l'artista, si no perquè cadascú revisqui el seu propi viatge, ja que el que es narra a l'EP és el procés des que la pena i la tristor t'abraça i no et deixa respirar, fins que aconsegueixes sortir-ne. Un procés que, de ben segur, tots i totes hem viscut.

Quatre cançons per explicar quatre moments vitals, quatre sentiments, de la pluja i la tristor, al dia especial i l'alegria.

Escoltar les cançons a les plataformes, està bé, però és millor viure-les. Si realment volem deixar que les cançons ens abracin, les hem de viure. 

El concert tindrà una durada d'una hora i constarà de les 4 cançons del disc a més de textos, interludis instrumentals i altres sorpreses que faran d'aquest concert un moment únic i irrepetible, ja que no serà disponible a les plataformes. Només es podrà escoltar en directe la totalitat del projecte.

COMENTARIS +