Espectacles Programats

Rep el nom de l’historiador, crític teatral i assagista Xavier Fàbregas i Surroca (Barcelona 1931, Palerm 1985), reconegut com a l’estudiós del teatre català més rellevant del segle XX.

Amb una capacitat de 360 localitats, distribuïdes entre platea i amfiteatre, destaca per la seva comoditat, el seu ampli escenari i una excel·lent sonoritat. La Sala Xavier Fàbregas, reformada l’any 1999, està tècnicament equipada per donar cabuda a grans muntatges. Disposa de sistema de climatització durant tot l’any i d’accessos adaptats i serveis per a persones amb mobilitat reduïda a Platea. A la Sala Xavier Fàbregas s’hi representen muntatges de teatre, improvisació, màgia, música, dansa, monòlegs i programació infantil i familiar.
És la tercera sala del Teatreneu. Situada al primer pis, està preparada per a representar-hi espectacles de petit format, íntims i propers. Compta amb servei de bar per consumir durant les representacions. La platea està distribuïda en taules i cadires molt properes a l’escenari. L’accés i els serveis estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Disposa de sistema de climatització durant tot l’any.
La primera vegada que entres a la Sala Cafè Teatre tens la sensació d´estar en un lloc únic. S’hi respira teatre i el pas de tants i tants artistes. La proximitat de l’escenari i una decoració molt acurada fan de la Sala Cafè Teatre un espai molt especial.

Amb un escenari de mitja alçada i un equipament tècnic de primera línia, a la Sala Cafè Teatre s’hi programa tot tipus d’espectacles: teatre, monòlegs, màgia, música i varietats. Disposa d’accés adaptat i serveis per a persones amb mobilitat reduïda i sistema de climatització durant tot l’any.