Teatreneu
Adults
Familiar
Infantil
Humor
Improvisació
Magia
Monòlegs
Teatre

Impro-show

Deixa’t sorprendre per les nostres improvisacions, et proposem un espectacle diferent i únic a cada funció, on els assistents tenen molt per aportar, ja que sortim sense guió i necessitem suggeriments de tot tipus, que utilitzarem per anar teixint les nostres històries damunt de l’escenari.

Impro Show Summer

Aquest estiu si ets a Barcelona, deixa´t sorprendre amb un Impro Show ben fresquet !!

Planta 57

Una limpiadora y un famoso ex jugador de waterpolo se quedan encerrados en un ascensor de un edificio de oficinas, surgiendo entre ellos una espontánea antipatía.

Plantaseca

La Lau i en Martí tenien una àvia molt viatgera.

Erase una vez los 80 - Jorge Santini

Érase una vez los 80, es un monólogo, donde Jorge Santini repasará cómo se vivió esa década mágica, desde la infancia hasta la adolescencia.

Magia a la Carta

“Magia a la Carta” es un espectáculo en el que podrás difrutar de la mejor magia de cerca a tan solo escasos centímetros de tus ojos.

LOS HIJOS

Un home, quatre fills, i tot per fer

Cleptómago- Magia con Shado

Cleptómago es un espectáculo de magia extremadamente divertido en el que el público será partícipe constantemente. Una personalidad canalla que hará sentir al público como en una reunión entre amigos.

Miss Sex

Miss Sex, el desternillante monólogo de Pilar Ordóñez basado en el libro del mismo nombre donde la propia autora, actriz y humorista habla sin reparos sobre el sexo

MAGIA KIDS

Oblida les teves preocupacions, no importa l’edat que tinguis, i vine a passar una estona inoblidable. Et transportarem a un món màgic i ple de noves il.lusions!

Nacido al revés

Es la historia de un joven de un pueblo de Murcia que decide dar el salto a la gran ciudad de Barcelona

La llibreria màgica

El senyor Ramon, propietari d´una centenària llibreria, s’encarrega de copiar els contes d’arreu del món perquè no desapareguin. Però la pacífica activitat es veurà afectada per l’arribada de la Marta, una cartera molt especial, amb un paquet màgic.

[DES]ENCUENTROS

Un match en Tinder, el consuelo de un amigo, conflictos para pagar una cuenta, las dificultades de una madre soltera, la magia del verano, una relacio?n to?xica, un reencuentro...

Impro Show Lovers

Un Impro Show con toque romántico donde, como siempre, el público es guionista y a veces protagonista de locuras amorosas, parejas históricas, encuentros y desencuentros. Ven a desternillarte de risa con las ocurrencias de los actores.

Impro Show Music

Impro Music Show és l?espectacle més sonor de Planeta Impro. Una variant musical completament nova que suposa un repte per a tothom.